Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Zásadní omezení a přerušení provozu na komunikaci Drahy

Z důvodu rozsáhlé rekonstrukce komunikace a chodníku na Drahách bude provoz na této komunikaci v období ( předpoklad ) 01.06.-15.11.2020 zásadně omezen resp. zcela přerušen !

 

Jedná se o poměrně rozsáhlé stavební práce, které po většinu výše uvedeného období zcela znemožní průjezd či příjezd automobily k rodinným domům, resp. dle postupu prací bude zásadně omezen i pohyb pro pěší.

Občany zde bydlící prosíme o zvýšenou pozornost a opatrnost, ostatní občanům doporučujeme, aby po dobu stavby této části obce vyhli.

Po dobu výstavby budou "drahovjáci" operativně informování např. o místu pro shromáždění popelnic k jejich vývozu a jiných organizačních opatřeních.

Doporučuji do 01.06.2020 zvážit např. zásobení objemnějšími věcmi jako je uhlí, dřevo, větší nábytek, stavební materiál, vývoz septiků apod., případně to nechat až na listopad.

Dle postupu prací bude nutno na několik týdnů a i měsíců vyjet s osobními automobily, traktorky apod. mimo ulici Drahy.

Pracovníci stavby vás budou předem operativně informovat. 

 

Vzhledem k tomu, že v této části obce není žádné vhodné místo pro parkování většího počtu osobních aut, doporučuji parkování až v centru obce, případně v období v pracovní dny od 16.00 – 6:30 a přes víkend celodonně i před či za mateřskou školkou, případně ( vidím jako nejlepší řešení ) se domluvit s nějakým známým či rodinou v okolí Drahů na parkování před jejich RD a pod..

 

S ohledem na to, že se jedná o zemní práce v zasíťovaném území a ne všechny inženýrské sítě musí být tam, kde by měly být, je zde pravděpodobné i případné prodloužení termínu realizace. Uděláme ovšem vše proto, abychom termín 15.11.2020 dodrželi.

 

Děkujeme předem za trpělivost.  Odměnou nechť vám je nová  komunikace a také chodník, která vám bude sloužit další desítky let.

 

Rozsah přerušní provozu na MK Drahy je patrný ze zákresu do mapy KN:

 

 

Nastavit upozornění
Upozornit na
0 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Skip to content