Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Knihovna – 14.05.2024

Místní knihovna Březolupy Vás zve na atraktivní přednášku ,,Klimatická změna a její vliv na šíření Sršně asijské“ v úterý 14. května 2024 od 17:30 v knihovně.

Nastavit upozornění
Upozornit na
8 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Editor
5 měsíců před

Půjčovní doba bude v knihovně dnes z důvodu přednášky mimořádně pouze do 17:00 hodin.

Admin
5 měsíců před

Tento pán své přednášky pořádá téměř výhradně v obcích senátního obvodu č. 80. Pravděpodobně mu jde o jiný vliv, než je ten klimatické změny.

Svou kandidaturu na senátora v našem obvodu ovšem nepřiznává a využívá různé místní spolky pro svou kampaň. Popř. svou kampaň kryje za reklamu na soukromou vysokou školu.

FB profil mu spravuje bývalý poslanec ODS za Ústecký kraj Radim F. Holeček, který ovšem „změnil dres“ a dnes dělá asistenta poslankyni za ANO. Pan Hájek bude pravděpodobně kandidovat za toto hnutí.

Bylo by fér to přiznat.

Ivan
5 měsíců před
Reply to  MaraM

“Veleúspěšný” děkan ekonomické fakulty ve Zlíně. Po 3 měsících musel sbalit saky paky a vypadnout. Teď objíždí knihovny v regionu (Bánov, Komárov,…) a dělá na důchodce skrytou politickou kampaň. Je mi z takových lidí zle.

Jaryn
5 měsíců před
Reply to  MaraM

Něco podobného je „náš slavný“ senátor, nějaký Kunčar, v Brodě zvaný „kluk z plakátu“, o kterém nikdo nikdy neslyšel a plakáty uvidíte vždy jen jednou za 4 roky. Kdo ho zná, ať pustí vlaštovku. Je to lidovec se vším všudy a o jeho prorodinná politika snad ani není bez cenzury možná ke komentáři. Politici jsou bezpáteřní. Hlavně to poznáte měsíc před volbama, dostanete propisku a falešný úsměv a jste jejich. Ostatně, pokud se pan stávající senátor tady počtvrté ukáže (rozuměj počtvrté za 16 let), nebude to mít lehké k diskuzi. Nabíjet mu ale dotazama předem nebudu.

Admin
5 měsíců před
Reply to  Jaryn

Určitě nechci dělat obhájce současnému senátorovi. Ostatně jeho whataboutistické argumentační fauly (kdy tvrdí, že pokud jsme se zavázali k přijetí Eura a dosud jej nepřijali, tak nemusíme přijímat ani další závazky) mi přijdou nehodné důvěryhodného politika. To je ale asi na jinou diskuzi. Podstatný rozdíl vidím v tom, že pokud se před volbami ukáže, tak je zřejmé o co mu jde. Vůči tomu mi strategie pana Hájka připomíná spíš šmejdské prodejce hrnců, kteří brávali lidi „na výlet“. Pokud ale žádná další strana nenabídne jiného kandidáta k překročení nízké laťky, tak bych se nedivil souboji neschopného se všehoschopným. Takovou volbu ale… Číst vice »

Ivan
4 měsíců před
Reply to  MaraM
Admin
4 měsíců před
Reply to  Ivan

Díky, ale ono to nebylo zase tak těžké. Stačí se podívat, kdo financuje reklamu na FB a trochu „zagooglit“.

Navíc mi to potvrdil sám pan Holeček, když mi na FB stránku pana Hájka zablokoval a smazal komentář, který byl v podobném duchu, jako ten zde.

Mimichodem regionální tisk i např. TV Nova dávali v poslední době panu Hájkovi dost prostoru a nedělám si iluze, že nevěděli, že už jede kampaň.

Betty
4 měsíců před
Reply to  MaraM

Jj, zadarmo by důchodce pro nic za nic neobjížděl nikdo. Tady někdo očekává koryto a myslí si, že lidi jsou blbci. Je fakt, že mnozí jim to sežerou. Odhadl jste to. Stejně jako jiní Kunčara, tomu se to ještě žere, i když ten nedělá pro jistotu vůbec nic.

Skip to content