Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Zlomená větev na jasanu u ZŠ 27.08.2024

Při větru 27.08.2024 došlo ke zlomení větve na jasanu před Základní školou Březolupy a farou.

Odkaz na fotogalerii zde: https://brezolupy.cz/galleries/zlomena-vetev-na-jasanu-u-zs-27-08-2024/

Nastavit upozornění
Upozornit na
3 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Nejsem bobr
4 dní před

Jaký větr? V ten den nic moc!
Opravdu musíme čekat,až tyto 2 stromy-ze kterých i přes „odborné ořezy“ stále něco padá-někoho zraní,nedejbože zabijí?! To musí obec kvůli několika pitomcům,co svého času za záchranu těchto přestárlých stromů sepisovali petici a kteří za případné následky nenesou žádnou odpovědnost,riskovat ohrožení zdraví všech občanů(vč.školních dětí),kteří tudy prochází?

Admin
4 dní před
Reply to  Nejsem bobr

Lež o petici k těmto stromům jsem se snažil vyvrátit už v diskuzi v roce 2017. Podle stylu příspěvků, možná i stejnému autorovi :
http://2020.brezolupy.cz/subdom/2020/index.php?option=com_content&view=article&id=5972:upadla-haluz-z-jasanu-ped-z&catid=20:obecni-uad&Itemid=56

Od té doby už o jasanech zastupitelstvo min. jednou rozhodovalo. Neexistující petice na něj zřejmě neměla žádný vliv.

Last edited 4 dní před by MaraM
PeZ
3 dní před
Reply to  Nejsem bobr

„odborné ořezy“? kolik jich bylo, jak často a kdy naposled? Když víme, že je to exponovaný strom, je tomu věnována adekvátní pozornost a péče? Chodíte k zubaři? Pokaždé když, máte kaz tak si necháte zub vytrhnout? Nebo vám ty kazy opravují a řeknou vám čistěte si a choďte každý rok na kontrolu? No ne, když víme, že strom roste hodně do široka, že jsou časté extrémní bouřky, že je na místě kde je pohyb lidí a že se u něj stává že se větve lámou, bylo by asi na místě udržovat ho pravidelněji a více než jiné, to je logické… Číst vice »

Skip to content