Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

K modernizaci systému nakládání s odpady

Od. 1.1.2018 bude postupně zaváděna modernizace našeho systému nakládání s odpady.

 

V těchto dnech ditrubujeme do všech domácností informace k modernizaci  systému nakládání s odpady.

Ve svých schránkách naleznete dopis, mimo jiné s nálepkama s čárovým kódem pro označení vašich pytlů, přístupové údaje do vašeho odpadového účtu a také letáček shrnující základní informace k modernizaci systému. 

Vzhledme k tomu, že první sběrný dvůr, který bude již adresně přes čárové kódy odpad přijímat je 6. ledna 2018, rozhodli jsme se tento  letáček zveřejnit  i na těchto stránkách:

http://2020.brezolupy.cz/files/k_MESOH_po_01_2018.pdf

 

Pokud k vám dopis s kódy nedorazí včas, lze vaše pytle popsat vašim číslem popisným ( použijte např. lihovým permanentní fix ), případně vám je první dva sběrné dvory ( tj. 6. a 13.1.2018 ) popíše i obsluha sběrného dvoru přímo při jejich odevzdání. Pro další sběrné dvory již prosím své pytle označte čárovými kódy.

Kromně označení vámi odevzdaného odpadu  čárovým kódem, či pro začátek alespoň vašim č.p., se  pro vás v rámci sběrného dvoru nic nemění.

Pro úplnost uvádím, že první načítání odpadů do vašich odpadových účtů proběhne až ve 3. týdnu 2018 a první pytlový svoz plastů po obci bude 26.1.2018.

Více informací k modernizaci sytému v letáčku a také v dopise ve vašich schránkách. 

 

Informace pro občany obce ke sdruženému plnění:

V rámci Odpadového systému obce Březolupy  je zajišťováno sdružené plnění pro společnost EKO-KOM, a.s. IČO: 251 34 701, se sídlem Na Pankráci 1685/17, 140 21, Praha 4 .

Spotřebitelé mohou, tak jak tomu bylo v minulých letech, odkládat odpady z obalů v rámci tohoto systému.

 

 

 

 

Nastavit upozornění
Upozornit na
0 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Skip to content