Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Výzva pro spoluobčany v souvislosti s ukončením nouzového stavu

Dovoluji si vyzvat naše spoluobčany, včetně podnikatelů s dopadem jejich činnosti na naše území, ke zdrženlivosti a dodržování opatření plynoucí z nouzového stavu i nadále.

Zcela určitě jste zachytili neprodloužení nouzového stavu v rámci celé republiky, z kterého plynula různá opatřeni v souvislosti s bojem proti koronaviru jako je např.  uzavření některých provozoven , noční vycházení, nejspíše i nošení roušek  a podobně.

Vzhledem k tomu, že patřičné úřady, včetně např. hejtmanství či krajská hygienická stanice a pod., bude mít zcela jistě nedostatek času k rozhodnutí, která z předešlých opatření z nouzového stavu zanechají, která zruší nebo naopak rozšíří, vyzývám březolupskou veřejnost ke zdrženlivosti a dodržování za nouzového stavu přijatých opatření a to minimálně po dobu dalších dvou pracovnách dnů, tj. pondělí 15. a úterý 16.2.2021 a samozřejmě pouze tehdy, pokud již patřičné úřady v dané oblasti nerozhodnou svými rozhodnutími, která budou nahrazovat resp. upřesňovat rozhodnutí plynoucí z nouzového stavu končícího, dle posledních info, v neděli 14.2.2021,  jinak .

Předem vám všem za vyhovění této výzvě děkuji.

Z toho důvodu jsem jako starosta obce rozhodl, že do dořešení jak dál, bude březolupská víceúčelová hala zatím i nadále pro veřejné sportování uzavřena.

Předpokládám, že ve středu bude v těchto otázkách již více jasno.

 

Prosím sledujte pozorně veřejné sdělovací prostředky, co se týká např. uzavření ZŠ tak dle aktuálních informací MŠMT, bude i naše základní škola, pro následující dny, ve stejném režimu jako doposud.

Přeji všem pevné zdraví.

 

Nastavit upozornění
Upozornit na
0 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Skip to content