Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Den otevřených dveří – šatny pro sportovce

V pátek 11. června 2021 od 18:00 hodin. Občerstvení bude pro zájemce z řad veřejnosti zajištěno.

Nové šatny pro sportovce – Den otevřených dveří 11.6.2021

Stavba nových šaten pro sportovce v naší obci byla po zahájení v září 2020 letos v březnu stavebně dokončena a koncem května byla stavba zkolaudována. Protože to epidemiologická situace dovolila je od začátku června již využívána i sportovci, kteří mají povoleny tréninky i přátelská utkání.

Jak už jsme informovali dříve, podařilo se nám po letech žádostí, konečně uspět a získat dotaci od MŠMT v celkové výši 70 % nákladů. Další prostředky ve výši 25% poskytla obec Březolupy, za což jí ještě jednou touto cestou děkujeme.

Zbývajících 5% musel získat spolek z vlastních zdrojů. První část tvořili sponzorské dary od firem, druhou úspory vlastních prostředků SK a nemalou třetí část pak příspěvky na transparentní účet, zřízený speciálně pro tuto stavbu v květnu 2019. Celkem se k dnešnímu dni vybralo téměř 190 tisíc Kč, za což všem, kteří přispěli, moc děkujeme.

Zbývající finance z podílu SK na stavbě, konkrétně 340 tisíc Kč, musel klub sehnat od tradičních, nebo mimořádných sponzorů (za což všem děkuje), nebo uspořit z financí na provoz.

 

Transparentní účet číslo: 20001-1546874329/0800 zůstane prozatím aktivní i nadále. Přispět bude možné i hotovostí při některém fotbalovém utkání. Další získané prostředky využijeme pro nákup nového vybavení, zařízení šaten, nebo na aktivity, které museli být v roce 2020 omezeny. Předem za ně přispěvovatelům děkujeme.

Při této příležitosti bychom rádi poděkovali všem, kteří se podíleli na přípravě, demolici staré budovy i realizaci nové stavby a pozvali je na malé pohoštění při dni otevřených dveří.

                                                         

Současně oznamujeme sportovním fanouškům, že první přátelské utkání na našem hřišti sehraje mužstvo mužů v neděli 13.6. od 16:00 hodin s Jarošovem a poté v sobotu 19.6. od 14:00. s Bílovicemi. Půjde o první zápasy na našem hřišti od podzimu 2019, tak doufáme, že přijdete hráče podpořit.

 

Zpracoval:

Radek Berecka, předseda SK Březolupy z.s.

 

 

Nastavit upozornění
Upozornit na
6 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Matúš
3 let před

Přišel jsem včera pozdě. Doufám, že nikdo z hráčů galapředstavení Březolupy vs. Jarošov nepoklekl :-O

Alex
3 let před
Reply to  Matúš

Jediný kdo poklekl byl ten vyhulený blázen co přerušil zápas.

Mája
3 let před
Reply to  Alex

To jsem slyšela. Aspoň, že ho zpacifikovali. Když se lidi zhulí a ožerou, jsou většinou nebezpeční. Může to dopadnout hůř. Doufám, že dostane zákaz vstupu.

Ondra
3 let před
Reply to  Mája

To si teda nejsem jist, že lze jakkoli mu zamezit vstup. Tady je jediná varianta zavolat policii. Bohužel to pro nás může znamenat nejspíš i kontumaci v případě dalších výstupů. Nehledě na tu ostudu, kterou mám po okrese už teď… Já osobně tohle ještě nikdy nikde neviděl.

Mirek
3 let před
Reply to  Ondra

tak nám zvědavcům řekněte, co který génius provedl

Účastník
3 let před
Reply to  Mirek

Březolupy jsou malé, nejmenujme, ale vše se každý dozví, tamtamy fungují. Jeden magor vletěl na hřiště, chtěl zbít rozhodčího, bezdůvodně nešlo o nic, možná ho někdo vyprovokoval z tribuny od koliby, byl zhulený jak fabrika, sudí to přerušil, přitom ten magor trefil navíc hráče hostů, ti se ho snažili zpacifikovat, naštěstí i naši ho složili, co jsem viděl, dostal i koleno, vběhl tam aj trenér. Pak ho tři chlapi z pořadatelské služby vyvedli, na všechny plival a byl agresivní. V mistráku asi kontumace a možná zákaz hrát doma. Za 30 let jsem to neviděl, ani snad v televizi. Chlapi z… Číst vice »

Skip to content