Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Pouťová zábava s Nultým vzorkem 🎶

Srdečně Vás zveme na pouťovou zábavu s místní kapelou Nultý vzorek, která se uskuteční v sobotu 14.8. za halou v Březolupech. Začátek akce je v 18:00 a v 19:00 vypukne koncert.

Zdravíme příznivce hudby a té vesnické zvlášť,  🎶🍸🍹🔥

V sobotu se za halou v Březolupech (v případě nepříznivého počasí v hale) uskuteční pouťová zábava s místní kapelou Nultý vzorek.

Zahrajeme Vám k tanci a zkusíme i k poslechu.

V bufetu se budete moci nasytit a napojit, čímž se napojíte na tu správnou atmosféru vesnické zábavy.
K jídlu budou připravené cigára v rohlíku a k pití např. desítka Radek, Slivovica tatova, Rumcajz, Jarda Jegr, Vínečko či italské Proséko.

Už se na Vás těšíme,

Kapela Nultý vzorek.

Ahoj.

Nastavit upozornění
Upozornit na
10 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Dalibor
3 let před

Mrzí mě jen, že při zkoušení před vystoupením hráli skvělou hudbu.
Ale při samotném vystoupení od začátku nezahrálí ani jednu pěknou na kterou by se dalo zatančit!!!
A pak ty nesmyslné dlouhé přestávky!!
A co to nulté osvětlení!

ZKLAMÁNÍ 👎

Jaryn
3 let před

Takových akcí je potřeba víc. Aspoň nejsme zapadákov a v obci to žije. Myslím, že poměr spokojených vs. nespokojených je tak 100:1. Vždycky se někdo najde. Hlavně kritici. Možná si někdo myslel, že se přestěhoval na svárovské paseky. Mě daleko víc štvou křoviňáky v sobotu v 7 ráno, ale jsme na dědině. K věci. Byl jsem poprvé na této kapele a velmi příjemné překvapení. Skvělá atmosféra. Jediné, co vázlo, byl bufet, kde se na pivo čekalo 3/4 hodiny, ale věřím, že to se příště vychytá. Stejně jako zkoušky mikrofonu v hodinu zahájení 😉 Kapela parádní, držte se, máte nového fanouška… Číst vice »

milan
3 let před

Dobrý den, řekl bych, že akce skončila tak akorát. Je dobře, že netrvala déle.

Zuzana Jankůjová
3 let před

Já bych chtěla také poděkovat členům Nultého vzorku, jejich kamarádům a rodinným příslušníkům za to, že zorganizovali skvělou „letní zábavu“, na které se opravdu všichni bavili! Bylo to perfektní!
Jsem ráda, že tady bydlí ještě spousta lidí, kteří jsou ochotni věnovat svůj čas a energii druhým…

Díky za to!!!

Těším se na příští rok 🙂

Admin
3 let před

Nultý vzorku, díky za super akci! Mile jste mě překvapili, jakou dokážete udělat show a byl jsem rád, že přišlo tolik lidí. Vidět tolik Březolupjáků spolu pařit a bavit se… wau… tomu už můžou konkurovat jedině hody. Hlavně se nenechte odradit pár jedinci, kteří tady budou nadávat na každou akci a držte se na cestě, na kterou jste se vydali!

Jan Kocián
3 let před

Je skoro jedenáct hodin a rachot jako v Bronxu. Nestačilo to hulákání od sedmi do deseti hodin ? Je potřeba porušovat zákony a obtěžovat občany, kteří o tuto „hudbu“ a „zábavu“ zájem nemají?

Petr Hromeček
3 let před
Reply to  Jan Kocián

Vítejte na dědině.

Tento rok to byla, co já vím, první akce, která trvala déle než do desíti hodin a nedlouho po půlnoci končila. Navíc na pouť. Vše bylo domluveno a nahlášeno na obci.

Zákon nikdo neporušil, pokud si přečtete zákon č. 251/2016 Sb., obec může dobu nočního klidu upravit v případě konání takových akcí.
Přeji hezký zbytek léta.

Petr Hromeček

S.V.
3 let před
Reply to  Petr Hromeček

Jsem tom v tak pade na pade, nikdy se neshodnou všichni, dál bych to neřešil. Slyšel jsem více názorů na muziku od zúčastněných, většina se shodla na vydařené akci.
Ale nemohu si odpustit, že reakci od organizátorů bych čekal ve smyslu „že se to příští rok pokusíme zlepšit“. A když se ohánět konkrétními zákony, tak i mávat vydanou vyhláškou zrovna v této návaznosti, ne vítat na dědině.

Petr Hromeček
3 let před
Reply to  S.V.

Nejsem organizátor, na akci jsem pomáhal jen jako dobrovolník.
Nevím, jak by se „to dalo příští rok zlepšit“, když je koncert venku.

Co se týče vítání na dědině. Co vím od rodičů a prarodičů, za jejich mladí bývaly podobné akce celé léto a nikdy problém nebyl.

Člověk se nikdy nedokáže zavděčit všem, jen mě dokáže vytočit fakt, že když se někdo snaží oživit kulturu v obci, najdou se mrzouti, kteří mají problémy s tím, že jednou během roku o nějaké tři hodiny dýl hraje hudba.

Petr Hromeček

Allchemila
3 let před
Reply to  Jan Kocián

jen se nepo… ( zásah redakce )

Skip to content