Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Mimořádná uzavírka cesty směr Bílovice

Oznamujeme občanům, že je z důvodu mimořádné situace dočasně uzavřena cesta na Bílovice. Objízdná trasa vede přes Nedachlebice.

Autobusy na Uherské Hradiště a Zlín pojedou pouze ze zastávky U Zámku.

O otevření komunikace budeme informovat.

Nastavit upozornění
Upozornit na
17 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
student
1 rok před

Den první. Je 3. dubna a já jedu autobusem 7.25 do školy, která mi začíná v 8.00. Vždycky vystoupím u tržky, protože škola je nedaleko a já v pohodě stíhám. Dnes však ne. Autobus jede na Kudlov a já přijíždím o 10 minut později. Učitel jen něco zabručí na moji omluvu, že je změna trasy. Se zájmen si pročítám rady odborníků, jak mám cestovat a už mám plán. Den druhý. Jedu stejným autobusem, ale v Bohuslavicích jdu za řidičem, vrazím mu týden starý rohlík mezi žebra a zasyčím “ Odboč doleva, geronte, jedeme na Salaš.“ Ten se jen zasměje a… Číst vice »

PZN
1 rok před
Reply to  student

Trapný pláč na špatném hrobě. Mezi 6:00 – 7:30 vidím v pracovní den pět přímých spojů Březolupy – Zlín, tak namísto idiotských úvah o kradeném kole uvažuj o přenastavení budíku. Králíky nakrmíš dřív. Jsou tací, kteří toto snadné řešení nemohou z různých důvodů využít, například vedou děti do školky.

Jája
1 rok před
Reply to  student

Hodně trapný. Psaním se rozhodně neživ.

Fixa
1 rok před
Reply to  student

Jsi student,mladý perspektivní s dobrou kondicí,nech se vyhodit na kruhovém objezdu a dolů kopcem svižným klusem,akorát rychlost klusu koriguj,jelikož je to z kopce a jak moc povolíš uzdu tak se rozplácneš o stěnu garáží u 21

Ing. Petr Kukla, starosta obce
1 rok před

Bez urážky, nechme odborné věci odborníkům. Je nutno si uvědomit, že pokud by nebylo jednosměrka ze Zlína, tak se Zlín kolem 6:30 ucpe a kromě prvních autobusů ráno by už se zasekaly všechny další a nejen busy, nehledě na ztrátu směrem do UH. Ve špičce mají autobusy na otočení v cílových stanicích max. minuty, tzn. uspíšit nějaký spoj prostě dost dobře nejde. Obdobné nářky slyším i při rekonstrukcích našich komunikací. Je nutno si uvědomit že obec a kraj opravuje v takovýchto případech spojnice, které lidi potřebují a samozřejmě je jejich omezení velmi postihne. Ale jinak to prostě nejde. Dám příklad… Číst vice »

Jaryn
1 rok před

Pokud mohu mluvit za sebe, chraňbůh, že bych něco vytýkal obci. Spíš mě zajímalo, jestli se to nedozvíme v ten den, kdy zjistíme podle značek, že se něco děje, kdy to hodlá majitel cesty poslat. Podle mě to důležitá informace je. Jinak diskuze je od toho, aby se diskutovalo, bez ohledu, jestli se může vyjadřovat jen „odborník“.
TZ: Obnovíme 600 metrů Březnické ulice ve Zlíně • Ředitelství silnic Zlínského kraje (rszk.cz)
Nové a příjemné silnice si přejem jistě všichni 🙂

widz
1 rok před

Vše OK, jen nevím, kdo vymyslel, že do Zlína pojedou autobusy a ostatní oklikou přes Kudlov, takže všichni přijedou do práce a škol pozdě. Zpátky domů ze Zlína už je to přece jedno. Myslím, že změna směrů by byla lepší.

Fixa
1 rok před
Reply to  widz

Bylo to tak i při poslední velké uzávěrce když dělali komplet nový povrch od stadiónu nahoru ke kruháči,je tam trošku výhoda pro osobáky že si vlastně člověk může vybrat kde chce vyjet ve Zlíně…. buď v Kudlově na křižovatce na kopci pojede doleva jak je objížďka řešena. Tím pádem jsou dvě možnosti,buď klasicky křižovatka nad divadlem a nebo o kousek zpět vlevo l,vyjede u Prioru.Druhá možnost je v Kudlově na kopci na křižovatce vpravo později vlevo na Jaroslavice a mine člověk víceméně celý Zlín nebo se snadno dostane až na jeho konec nebo k nemocnici

Widz
1 rok před
Reply to  Fixa

Jistě, není to tak dávno, aby si to někdo nepamatoval. Asi jsem měl vîc zdůraznit ty autobusy. Málokdo totiž jezdí do školy autem.

Editor
1 rok před
Reply to  widz

Směr je jednoznačný, pokud by byl opačně, byla by zablokována jedna z hlavních křižovatek ve Zlíně. Ještě upřesňuji, že jednosměrka bude až od křižovatky ke hotelu Zlín, ale celá stavba má pět etap, takže se nebude vždy jezdit pop pravé polovině vozovky ve směru jízdy.

Jaryn
1 rok před
Reply to  widz

To je dost blbá úvaha. Zase by jezdily později busy ze Zlína, na které čekají ráno lidi do UH, nemyslíte? 😉
JInak tiskové zprávy jsou už dávno všude, i na ŘSZK, v Bohuslavicích… atd.

Widz
1 rok před
Reply to  Jaryn

Zas tak blbá není. Stačilo by, aby autobus ze Zlîna vyjel na Kudlov o ptřebné minuty dřív tak, aby byl na Březnici ve stejný čas a na UH je v poho. Tvrzení RB o ucpání křižovatky je nepodložené. Chce to jen uvažovat trochu vstřícněji, jako když sedí v tom autobuse. Kdo jezdí autem, tomu je to celkem jedno. Jinak tiskové zprávy jsou možná všude, jen ne v Březolupech, jak je dobrým zvykem. Tady se to šîří snad jen díky tomuto vlákna.

Radek Berecka
1 rok před

Upřesňuji informaci k dotazu níže. Od 3.4. do 30.11.2023 bude omezen provoz na silnici II/490 ve Zlíně (ulicI Březnická). Důvodem je její částečné rozšíření a výstavba nové křižovatky s ulicí Mostní. V její větší délce bude provoz veden pouze jednosměrně z města směrem na Březnici. Opačný směr bude přesměrován do Zlína po trase filmové ateliéry a Kudlov do centra města. Po celou dobu bude pak vyznačena objízdná trasa pro vozidla nad 7,5 tuny z Březnice přes Březolupy do Uh. Hradiště, dále do St.Města a Otrokovice do Zlína. Vzhledem k očekávaným kolonám ve Zlíně od Kudlova využijte při cestě do Zlína… Číst vice »

Jaryn
1 rok před
Reply to  Radek Berecka

Děkuji za odpověď a jsem rád, že jsem se nepřeslechl. Spíš mě udivuje, že nejsme o této informaci informováni, ale o každém vypnutí proudu na hodinu někde na samotě ano 🙂

Editor
1 rok před
Reply to  Jaryn

Prozatím se řešil přesný termín zahájení prací na silnici a tedy i uzavírky. ŘSZK, kde pracuji vydá tiskovou zprávu a zašle ji obcím na trase cca týden před jejím zahájením, aby se to neztratilo v ostatních zprávách. Jinak si myslím, že vypnutí proudu je pro občany důležité, hlavně pro Ty co se jich týká.

Jaryn
1 rok před

Tak jsem se právě v rádiu dozvěděl, že má být do konce roku 2023 uzavřena cesta do Zlína. Uteklo mi tady něco? :-O

Skip to content