Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Milostivé léto – oddlužení

Na základě právní úpravy tzv. milostivého léta se fyzickým osobám, které mají dluh vůči státu vymáhaný soudním exekutorem, naskýtá šance splnit svůj dluh zjednodušeným a hlavně finančně výrazně méně nákladným způsobem. Termín, ve kterém lze tento způsob oddlužení využít je do 28.01.2022.

Více informací naleznete zde: https://exekuce.justice.cz/milostive-leto/

Nastavit upozornění
Upozornit na
3 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Jaryn
2 let před

Děkuji pane starosto. Mě se určitě nedotknete, naopak mám rád věcnou diskuzi. Já to bral takt, že exekutoři jsou stejně státní instituce, nikoli soukromá, od toho jsou vymahači a mafiáni, že ano. Pokud je to tak, jsem jenom rád, do problémů se může dostat kdokoli z nás jedna dvě, i když tomu nejde naproti jako právě ti, které jsem měl na mysli.

Admin

Aniž bych se chtěl diskutujícího Jaryna dotknout, toto je klasický příklad mnoha diskutujících na webech . Vysloví takovýto „silný“ závěr, aniž by se byť jenom letmo podíval o co se jedná. Při minutovém pohledu na ty stránka si dovolím tvrdit : už v názvu i u nás se hovoří že se jedná u dluhy vůči státu stát neodpouští dluh ( jistinu ) ale pouze ty nabalené poplatky dle mého z nespravedlivých vícero exekuční řízení, úroky a pod. ( které jsou opravdu někdy až vražedně vysoké a z dluhu 1.000,- Kč je nejednou i 10.000,- Kč ) + chce úhradu za… Číst vice »

Jaryn
2 let před

Takže můžu veselo nakupovat na Vánoce na dluh a v létě jezdit po Oceánii, i když na to nemám. Stát (= zodpovědní pitomci ze svých daní) to zaplatí. Chápu to správně?

Skip to content