Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tajemství staré bambitky 2

Obec Březolupy připravuje premiérové promítaní filmu v rámci akce „ BŘEZOLUPSKÉ KINO 2022“ v novém technickém hávu, tj. při novém ozvučení a pomocí projektoru dle předpokládaného zájmu na hlavním sále v hale, případně pro menší počet diváků dole ve sklepě.

Máme předjednán film „Tajemství staré bambitky 2“, předběžný termín v pátek 18.března 2022 dopoledne jako školní promítání a večer kolem 19:30 i pro ostatní veřejnost.

 

Oficiální HD trailer :

Nastavit upozornění
Upozornit na
2 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Petra Szkibiková
2 let před

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda by nebylo možné pohádku promítat v dřívějším čase?
Děkuji Szkibiková

Admin

Hledali jsme kompromis mezi cenou za další promítání, možností zatemnění v hale, oslovení co nejširší skupiny diváků a také konec promítání ( 104 minuty, konec promítání tedy 21:14 , kdy i malé děti jdou spát v pátek mnohdy i později ) a zvolili jsme kompromis začátek v 19:30 hod.. Jedná se o „pilotní“ promítání, uvidíme jaká bude kvalita „zážitku“, odezva diváků, tržby, výše obecní dotace a následně, pokud budeme schopni ufinancovat, můžeme obdobné filmy promítat dvakrát, tak jak se tomu dělo i v minulosti. Jenom podotknu, že dříve se platilo jedno výpůjčné a mohlo se v rámci dne promítat vícekrát,… Číst vice »

Skip to content