Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Nabídka rozvozů obědů

Společnost Technické a komunální služby Kunovice oznamuje, že od ledna 2022 začala se zavážením obědů do našeho regionu.

Společnost Technické a komunální služby Kunovice, provozovna gastro závodní stravování, která se zabývá výrobou hotových jídel, minutek, teplých a studených pokrmů, uzenářských výrobků, občerstvení na rauty, narozeniny, firemní večírky apod. si Vám dovolují oznámit, že od ledna 2022 začali se zavážením obědů do našeho regionu.

Na výběr je každý den 8 obědů v ceně od 80,-Kč a v ceně je již polévka.

K základní nabídce dodáváme i diety jako např. intolerance laktózy, bez lepková, diabetu apod. Za uvedenou částku obdržíte každý den čerstvě navařenou velkou porci oběda.

Pokud nemáte čas každý den vařit, nebo chcete jen ochutnat něco jiného, obraťte se s jistotou na Společnost Technické a komunální služby Kunovice, provozovna gastro závodní stravování.

Dodáváme v jídlonosičích, gastro krabičkách, nebo větší objednávky v gastro nádobách. Při větším odběru zajistíme i výdej stravy. Objednávky lze zasílat telefonicky, písemně, nebo přes internetové stránky.  Vaše spokojenost a plný žaludek je náš cíl.

 

Kontaktní údaje jsou:

Vedoucí kuchyně p. Vaculík tel: 725 522 137

E-mail: tksjidelna@seznam.cz

Internetové stránky: www.tkskunovice-gastro.cz

Nastavit upozornění
Upozornit na
0 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Skip to content