Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Předvolební diskuse

Toto je původní článek s pozvánkou na divadelní představení, kdy pro dle mého názoru nevhodnost tématu diskuse k takovéto pozvánce byla původní pozvánka přesunuta do jiného článku a tento původní článek byl ponechán na případné pokračovaní diskusní debaty. Děkuji za pochopení.

 

Dovolil jsem si tedy diskusi ponechat z původní pozvánky, a snad „trefně“  (☺ )a bez nějakých vedlejších úmyslů, jsem si ji dovolil pojmenovat předvolební diskuse.

Byť jsem ji očekával trochu později, ale budiš. proč ne.

 

Nový článek s pozvánkou na ochotnické divadlo :

https://brezolupy.cz/2022/04/06/eva-tropi-hlouposti-ii-divadelni-vystoupeni/

 

 

 

Nastavit upozornění
Upozornit na
11 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Admin
2 let před

„Trefné“ přejmenování článku mně přijde spíš až dětinské. Nebo teď, po vzoru bývalého premiéra, budete u každého nepříjemného podnětu vykřikovat, že jde o kampaň? V původním článku jsem reagoval na jeho konkrétní část, která ve mě vyvolala nedůvěru, vycházející z dřívější zkušenosti. Nepovažuji to tedy za nesouvisející komentář. Na následnou „nesouvisející“ debatu už musí být aspoň dva. Každopádně by mě také mrzelo, kdyby se tato diskuze jakkoli dotkla ochotnického souboru z Lípy. Pokud ale nechcete diskuzi pod svými články, nepovolujte ji, pokud nechcete příspěvky jen ode mě, napište to. Nebo možná… nespojujte do jednoho článku s pozvánkou i záměr, ke… Číst vice »

Admin
2 let před

Snažil jsem se Vám vysvětlit důvody, které mě vedly k prvotnímu příspěvku, proč zrovna u tohoto článku i to, že to nemá s jakýmkoli obdobím nic společného. Další argumenty už bohužel nemám

Pokud Vám to stále „hlava nebere“, můžete mi buď věřit, že to není předvolební debata, nebo to brát jako důkaz toho, že ani oddiskutované téma, nemusí vést k vzájemnému porozumění a uspokojivému uzavření problému. 🙂

Admin
2 let před

Dobrovolné vstupné bude použito pro podporu vzniku březolupského ochotnického souboru či jiné kulturní akce či počinu v naší obci…“

Upřímně, po tom, co výtěžky ze štěpánských turnajů, slibovaných na aktivity žáků ZŠ, skončily na transparentním účtu pro podporu výstavby kabin, bych byl na podobná prohlášení opatrnější. :-/

Last edited 2 let před by MaraM
Admin
2 let před

Díky za reakci, ale i přes zmíněné argumenty se nemohu zbavit pocitu, že: od roku 2013 nešly výtěžky z turnaje na aktivity žáků ZŠ, i když to bylo uváděno žáci ZŠ se tak nevědomky stali nejštědřejším dárcem na transparentním účtu když se nakonec dobrovolné vstupné použije např. na přístavbu druhého patra kabin, nebude to v rozporu s výše uvedeným „oznamem“, protože sál v této přístavbě může někdy sloužit i ke kulturním účelům a bude to tedy kulturní počin 🙂 Ale věřte, že i mě mrzí, že jinak skvělý nápad s ochotnickým divadlem, ve mě dokázal vyvolat určitou pachuť a jistou… Číst vice »

Admin
2 let před

Ano, konspirační teorie o vymyšlené účelové akci na financování dalšího zázemí pro sportovce mě není hodna, protože jsem ji ani nikdy nenapsal, dokonce na ni ani nemyslel. Pokud už chcete být osobní a kádrovat, co je mě hodno a co ne, dělejte to alespoň nad něčím, co jsem skutečně řekl nebo napsal. Ne nad tím, co si vyfabulujte, vyčtete mezi řádky a nepochopíte. Beru to jako argumentační faul. V něčem máte ale pravdu, ty výtěžky mě štvou už skoro 3 roky. Štvou mě i teď před volbami a budou mě štvát i po volbách. Štve mě to tak, že momentálně… Číst vice »

Admin
2 let před

Aniž bych chtěl zabředávat do filosofie, a při vší úctě k Vám, myslím si že něco jako „nevhodné osočení rady ve věci nedůvěry“ je snad nesmysl. Nedůvěrou, prosím, nikoho neosočuju! Důvěra buď je a nebo není. Vy tu moji v této záležitosti prostě nemáte, resp. jste o ni přišli „kreativním“ výkladem podobných závazků. A to je vlastně celé, co jsem k tomu kdy měl. Co se týká prostředků u kabin, neměl jsem na mysli další peníze, ale „salámovou metodu“, kterou se obecní dotace řešila. A to je, bohužel, čistě věcí zastupitelstva, pokud na ni přistoupí. Ale to už se skutečně… Číst vice »

Skip to content