Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Plochá dráha – XIX. Slovácký ovál 2023

Autoklub Březolupy zve srdečně všechny příznivce ve čtvrtek 28.9.2023 od 14.00 hodin ke startu vrcholného podniku Mistrovství ČR jednotlivců, který slibuje hodnotné sportovní zážitky a nevšední adrenalinovou podívanou.

Ve čtvrtek dne 28. září 2023 se na plochodrážním stadionu v Březolupech koná finálový závod seriálu Mistrovství ČR – jednotlivců na ploché dráze jako  XIX. ročník Slováckého oválu.

Od 14.00 hodin se utkají naši nejlepší jezdci o nejcennější titul letošní sezony. Před březolupským závodem se vedení ujal Jan Kvěch s bodovým náskokem před Václavem Milíkem a Danielem Klímou. Březolupské klání je tedy závěrečným závodem dvoudílného šampionátu, po kterém budou dekorováni první tři účastníci Mistrovství ČR 2023. Minimální bodové rozdíly na předních příčkách slibují napínavé souboje.

Autoklub Březolupy zve tedy srdečně všechny příznivce ve čtvrtek 28.9.2023  na 14.00 hodin ke startu vrcholného podniku Mistrovství  ČR jednotlivců, který jistě slibuje hodnotné sportovní zážitky a nevšední adrenalinovou podívanou

Nastavit upozornění
Upozornit na
12 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Jaryn
9 měsíců před

Ještě bych se dozeptal k otázce redaktora TV Slovácko. Ty konečné výsledky jsou fakt tak tajné nebo se jedná jen o neschopnost? Nemělo by se to prezentovat více? Gúglil jsem jako o život, ale nenašel nic. Sorry, ale to je opravdu informační středověk. Přitom jde o mistrovství republiky ve sportu, který si zaslouží reklamu, nikoli o závod žáků v tělocviku na koloběžkách.

Admin
9 měsíců před
Reply to  Jaryn

Informace širšímu publiku přinášejí novináři, pokud by se je dařilo prezentovat i bez nich, byli by asi novináři zbyteční. Nevím jestli je informačním středověkem hledání výsledků na obecním webu, ale těžká naivita to je, dle mého, rozhodně.

Výsledky bylo možné sledovat online:
https://online.speedwaylive.eu/jednotlivci/brezolupy/2023-09-28/

Nebo převzít nějakou reportáž z téhož dne:
https://www.speedwaya-z.cz/?p=55534

https://www.speedwayfakta.cz/2023/09/28/vaclav-milik-poosme-mistrem-cr-jan-kvech-se-zranil-v-treninku-a-do-zavodu-nemohl-nastoupit-vitezem-brezolupskeho-zavodu-se-stal-adam-bubba-bednar-a-v-rozjezdu-pak-porazil-daniela-klimu-o-celkove-dru/

https://www.speedwaynews.cz/2023/09/28/jiz-po-osme-slavil-vaclav-milik/

Jaryn
9 měsíců před
Reply to  MaraM

Děkuji Vám. Já samozřejmě neměl na mysli obecní web, snad se shodneme, že ten nemůže zaručovat informaci spolků. Jen jsem se chtěl zastat novináře a poukázat na info právě té místní organizace, která dělala reklamu a tím to skončilo. A to šlo o mistrovství ČR. Neberte to ve zlém. Obecné stránky speedway mi gúgl nenašel, ale to je má chyba. Nejen pan Johaník jistě bude už dnes spokojen.

Admin
9 měsíců před
Reply to  Jaryn

Představa, že má místní spolek kapacity, aby do 2-3 hodin po závodě zveřejnil, nebo rozeslal všem novinářům výsledky závodu (možná ještě líp, přenášel výsledky online), je fakt naivní. Např. výsledky Zlaté přilby najdete na jejich stránkách až den po závodu. Z Tomíčkova memoriálu nejsou na klubových stránkách výsledky ani dnes. A to jsou závody s jiným jezdeckým obsazením a jiným organizačním zázemím. Přinášet reportáže a výsledky je stále ještě práce novinářů, kteří se na závod mohou akreditovat a mají volný vstup. Popř. by si měli umět zařídit informační zdroje. Uznávám, je to možná informační středověk. Pokud se to ale někdy… Číst vice »

Admin
9 měsíců před
Reply to  MaraM

Ale vypadá, že to v TVS zvládli. 😉

https://itvs24.cz/brezolupy/plocha-draha-zna-mistra-republiky

Jaryn
9 měsíců před
Reply to  MaraM

A proč by to neměli zvládnout? Jen potřebovali k obrazu i zvuk s komentářem 😉

Jaryn
9 měsíců před

Já se hlavně divím, že MČR nevysílala naše slavná veřejnoprávní stanice. Místo tohoto závodu tam dali nějaký školní závod fracků MTB cross. To muselo mít sledovanost jak sviňa.

Vojtěch Johaník
9 měsíců před

Prosím o výsledky závodu. TVS

Vojtěch Johaník
9 měsíců před

Kde se dají najít výsledky dnešního zàvodu?

Editor
9 měsíců před

Informace o vstupném od pořadatele: vstupné 150,-, děti zdarma.

Eliška Řezníčková
9 měsíců před

Do kolika let se počítají děti?

Martin
10 měsíců před

Zdravím, muzu se zeptat kolik je vstupné ?

Skip to content