Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ukončení vývozu plechových popelnic (110 litrů) k 30.06.2024

Dle aktuálního sdělení Technických služeb Zlínsko, s.r.o., která nám zajišťuje vývoz popelnic, přestanou od 1.7.2024 vyvážet plechové popelnice 110 l.

Upozorňujeme občany, aby si dále nepořizovali nové plechové popelnice ( 110 l ), ale v případě potřeby si pořídili popelnici již plastovou s kolečkama ( 120 l ).

Můžete si ji pořídit třeba i ve sběrném dvoru s cenou  599,- Kč/ks, není ale podmínkou. Nezapomeňte nám oznámit výměnu popelnice, je nutno nalepit novou známku a instalovat nový čip.

Pokoušíme se s TS Zlínsko vyjednat pro naší obec  jakési prodloužení ( přechodové období ) času pro výměnu plechových popelnic za plastové a to až do 31.12.2024.

Pro ty z vás, kteří mají pořízenu plechovou popelnici nově, připravujeme možnost jejich odkoupení obcí za zbytkovou cenu, případně výměnu za plastovou dle stáří plechové popelnice bez či s doplatkem. Průměrná životnost plechové popelnice se udává 7 let. O této možnosti a konkrétních podmínkách vás budeme dále informovat.

Samozřejmě si můžete starou plechovou nádobu i ponechat pro interní využití, ovšem k vývozu již je nebude možno přistavit resp. nebudou vysypávány.

Děkujeme za pochopení.

 

Oficiální sdělení TS Zlínsko k ukončení vývozu plechových popelnic 110 l :

Ukončení svozu kovových nádob -1

Nastavit upozornění
Upozornit na
6 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Radka
5 měsíců před

Budeme tedy házet popel k hlav. Silnici…

Radka
5 měsíců před

Samozřejmě, že do popelnice dáváme vychladly popel. Loni mám popelnici vyhodili do vozu s tím, že dovezou novou. Jenže plastovou. Pořídili jsme na vl.naklady kovovou a teď se dozvíme, že nám ji už nevyvezou…:(

Radka
3 měsíců před

To jste hodný, ale jsem že Šarov. Nas starosta nám to ani neoznámil, dozvěděla jsem se zde.

Jaryn
5 měsíců před
Reply to  Radka

Jistě, házejte. Určitě už nebudete anonymní 😉

Skip to content