Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Zásadní omezení a přerušení provozu na MK Čístré v roce 2024

Obec Březolupy připravuje realizaci stavby Rekonstrukce místní komunikace a chodníku Čístré.

Po dobu realizace (zatím odhad 15.06. – 30.09.2024, nejpozději do 15.11.2024), bude provoz na této komunikaci zásadně omezen resp. zcela přerušen!

Více informací v přiloženém letáčku:

Nastavit upozornění
Upozornit na
6 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Admin

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že se bude rekonstruovat včetně podkladních vrstev ( chodník téměř ze 100%, komunikace odhad cca z 1/3 ) tak bude doba, kdy se nedostane k domu nikdo, a bude doba, kdy především s ohledem na polohu daného RD a polohu prací bude teoreticky možno se po stavbě pohybovat i osobním autem. Jedná se ovšem většinou o mimo pracovní čas stavby a i tak bude možnost pohybu silně omezena a každopádně takovýto pohyb po stavbě bude na vlastní nebezpečí.

Konkrétně ovšem nelze v čase upřesnit, situace se bude měnit téměř každý den dle postupu stavebních prací.

Dana
1 měsíc před

Dobrý den.
Bude v době úprav na Čístrém možné alespoň pro staré a nemocné lidi, dostat se autem z domu a zpět?
Děkuji.
Dana Z.

Admin

Dle dalších jednání s dodavatelem se předpokládá nástup stavební techniky někdy mezi 15. – 31.07.2024.
V současné době v rámci přípravy realizaci dochází ke geodetickému měření resp. vytýčení inženýrských sítí.

Žáková A.
3 měsíců před

Dobrý den, nebylo by možné ze strany obce vyjít vstříc lidem a zajistit větší plochu k parkování aut? Při konání Burzy s tím není problém…. Není zrovna nejlepší řešení otravovat spoluobčany s prosbou o parkování na jejich pozemku. Úřad pokryje jen malou část a o školce nemluvím. Děkuji

Jaryn
3 měsíců před
Reply to  Žáková A.

Sice vám rozumím, ale nechápu, jak byste to chtěla udělat. Kde vymezit? Uzavřít třeba jednu strany cesty na Zlín? Jsme na dědině, tady možete parkovat kdekoli. Je pravda, že z Čístrého budete muset jít ale do centra tak pár minutek pěšky.

Admin
3 měsíců před
Reply to  Žáková A.

Zdravím paní Žáková A., možnost domluvit si parkování u známého v rámci dědiny někde poblíž mého RD jsem viděl a pořád vidím v naší obci jako nejelegantnější řešení. Jinak jsme popisoval nejbližší možná parkování. Samozřejmě jsou k parkování v době rekonstrukce MK Čístré k dispozici i všechny ostatní zpevněné plochy v centru obce, před poštou, za halou atd.. Dlouhodobější parkování na nezpevněné ploše jako jsou např. parky, které používáme při burze, nejsou dle mého, ve vztahu např. k počasí, vůbec vhodné a ani docházková vzdálenost zde není o moc kratší než např. do centra. Máte-li nějaký tip, kde by se… Číst vice »

Skip to content