Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Koliba Březolupy

Restaurace Koliba Březolupy oznamuje zahájení provozu letní zahrádky.

Zahrádka bude otevřena:

  • středa:          15.00 – 23.00
  • čtvrtek:         15.00 – 23.00
  • pátek:            15.00 – 23.00
  • sobota:          15.00 – 23.00
  • neděle:        15.00 – 20.00

Výdej menu (pondělí-pátek) od 11.00 – 14.00.

Nastavit upozornění
Upozornit na
4 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Mates
2 dní před

Nechápu.Proč bych si nemohl dát polední menu na zahrádce pěkně venku? Pařit se ve „zničeném “ interiéru koliby? Na zámku dostanu jídlo i venku a třeba pan Samohýl komukoliv ohřeje párek i v 9 hodin ráno.Koliba by se měla zamyslet,jak to s podnikáním myslí a konkurenci má velkou.

Ivan
2 dní před
Reply to  Mates

Tak, jako vy, uvažuje asi většina lidí kromě provozovatele. Ale třeba je za tím nějaký geniální business plán, který já ani vy nechápeme. Asi takový, jako pekárna, co zavře ve 2 hodiny odpoledne nebo Jednota, co otvírá v sobotu v 6:30.

Mates
2 dní před
Reply to  Ivan

Pěkně jste to napsal.Pokud zaspím v sobotu Jednotu,jedu nakoupit k Vietnamcovi,.Pekárna? Tak to už je jejich JOB-jasně,pokud si lidi nenakoupí jak jedou z práce,je to chyba na jejich straně a ztrácejí tržbu.Pokud jsem zmínil p. Samohýla,tak samozřejmě se nejedná o restauraci,ale tzv „montérkovou“hospodu,která o zákazníky nemá nouze a nemusí podávat plíčka na smetaně,ale pokud se tam „zapomenete“,vždy mají něco k jídlu dle nabídky co mají.

Mates
2 dní před
Reply to  Ivan

Ostatně nech se k tomu vyjádří šerif Kukla….(pozn.označení šerif je v USA starosta),takže to neberu jako urážku-je tam i podšerif a to je místodržící,čili zástupce starosty

Skip to content