Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Systém MESOH – moje odpadky

K 30.9.2023 bude ukončeno období pro vyhodnocení třídění odpadů a slev za rok 2022/2023, tzv. MESOH rok.

 

Nastavit upozornění
Upozornit na
10 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
František
3 měsíců před

Já se divím, že někdo tady může operovat nějakou pochybnou studiíí nevládní neziskovky a že to někdo další může brát jako bernou minci. Já bych tyto neziskovky zákonem zakázal. To jsou ty tunely, kde na vás první při návštěvě jejich stránky vyskočí „podpořte nás“ a kde se ztrácí prachy. Ostatně i náš premiér by o tom mohl vyprávět. Podobně „vypovídající“ hodnotu má jiná neziskovka, u které pravidelně za nejlepší život v ČR považuje Říčany (žebříček všech měst v ČR). Říčany jsou noclehárna Prahy, kde přes den není živáčka. Jak píší mnozí, tam by nechtěli být ani pohřbeni, natož žít 🙂… Číst vice »

Ivan
3 měsíců před
Reply to  František

Klasický blábol někoho, kdo nevytáhne paty z dědiny, jak je rok dlůhý. Z vás má Babiš jistě radost 😏

František
3 měsíců před
Reply to  Ivan

Ivane, ani moje malá dcera nemá tak bujnou fantazii jako ty. Obé špatně. Paty občas vytáhnu a Babiše jsem (ještě) nevolil. A píše se po slovácky „dlúhý“ 😉

Admin
3 měsíců před
Reply to  František

Vzhledem k existenci Listiny základních práv a svobod, která je součástí ústavního pořádku ČR se trochu divím, že se divíte. Naštěstí i díky ní se můžeme divit oba navzájem. Snad ani případný zákony, kterým byste to nejraději změnil, s tím nic nezmůže.

markos
3 měsíců před
Reply to  MaraM

Listinou základních práv a svobod jste se měl ohánět v době, kdy tu byla dnes a denně tato práva pošlapávána, doslova zašlapávána.
https://www.psp.cz/docs/laws/listina.html

Admin
3 měsíců před

Zdravím vás ve spolek,

dovoluji si vás poprosit o upřesnění, kde a kdy došlo ze strany mojeodpadky.cz k zneužití těchto osobních údajů mimo svůj rámec. tj. mimo nakládání s odpady a vašim osobním účtem za účelem zajištění podkladů pro výpočet místního poplatku. Pokud došlo resp. dochází k zneužití, zajistíme nápravu. Předem děkuji za spolupráci.

Admin
3 měsíců před

Přiznám se, že úplně nevím, komu je tato prosba určena a nechci případně reagovat za ostatní diskutující… ale o případu, kdy by došlo k zneužití osobních údajů ze strany mojeodpadky.cz se tady, dle mého, nikdo nezmiňoval. Pokud by k tomu došlo, tak si navíc nemyslím, že by to bylo pro zajišťování nápravy obcí, spíš na šetření ze strany Úřadu pro ochranu osobních údajů, popř. Policie ČR. Ze strany obce jsou spíš na místě dotazy, zda ISNO IT bude na „ocenění“ nějak reagovat, omezí sbírání osobních údajů, změní systém hodnocení, který může někoho znevýhodňovat apod. To je podle mě taky účelem… Číst vice »

Jaryn
3 měsíců před

Já bych tu cenu neviděl tak jednoznačně. Vždyt v tomto profízlovaném státě ví každý o každém vše. K čemu je nějaký zákon o GDPR, když mi 2x týdně někdo volá, přímo oslovuje mé jméno, nabízí energie nebo jiné věci. Když se zeptám, kdo jim dal mé číslo, zavěsí. Další věc, 90 % z nás objednává přes e-shopy.Téměř vždy je potřeba zatrhnou „povinné“ pole souhlasím se zpracováním osobních údajů. Věřte, že vaše údaje má každý a kdo ne, zjistí si je kdykoli bude chtít. Není to žádný Mission impossible s Tomem Cruisem. Je jen otázka, jak se s tím vypořádáme a… Číst vice »

Zdeněk Andrýsek.
3 měsíců před

Za přispění k této „významné ceně“ můžeme „poděkovat“ i tehdejším členům zastupitelstva (mnozí jsou i stávající),kteří nijak nereagovali na moje připomínky ke zpracování osobních údajů a následnému nakládání s nimi,které jsem uváděl na schůzi v hale.kde jsme byli seznamováni s novým systémem nakládání s odpady. Zřejmě ty podmínky ani nečetli,jinak si to nedovedu vysvětlit. A tak jsme 7.12.2018 museli-účastníci stanoviště Břez.č.p..-..“poníženě“ žádat-vyslovit písemně svůj nesouhlas-aby naše osobní údaje nebyly používány k obchodním a marketigovým potřebám,vč.nabízení obchodu a služeb,jakož i zasílání obchodních sdělení mimo jiné prostřednictvím elektronických prostředků ve smyslu Zákona č.480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti (zejména formou e-mailu… Číst vice »

Admin
3 měsíců před

Projekt mojeodpadky.cz získal cenu Velkého bratra v kategorii „Dlouhodobý slídil“.

https://bigbrotherawards.cz/

https://bigbrotherawards.cz/wp-content/uploads/2024/03/BBA_23_DS_MojeOdpadky.pdf

Skip to content