Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Doporučení ministerstva vnitra

Doporučení ministerstva vnitra k používání zábavní pyrotechniky.

Nastavit upozornění
Upozornit na
5 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Kocián
8 měsíců před

Toto je dopis pro starostu, vyjádří se k tomu nějak? Osobně očekávám opět půlnoční kanonádu, tentokrát to navíc hodně lidí bude brát jako vztyčený prostředník Rakušanovi a celé vládě. Kdyby to bylo na mně, tak bych už dávno vydal obecní vyhlášku zakazující používání pyrotechniky celoročně. Počet odpálených ran je každopádně nepřímo úměrný IQ odpalujícího občana.

Jaryn
8 měsíců před
Reply to  Jan Kocián

Vaše naštvanost je pláč na špatném hrobě. Předně, (neschopný) Rakušan to píše obcím, městům, a domnívám se, že obec Březolupy ohňostroj nikdy neorganizovala. Spousta měst tak ale činí. Co si dělá každý doma na zahradě, je jeho věc. Kdyby bylo na vás, musel byste kandidovat, a na podobný nesmysl stáhnout dalších 7 lidí. Ale chápu. Já bych zas zavedl další vyhlášky, např. o psech, kteří sužují lidi, celoročně.

Jan Kocián
8 měsíců před
Reply to  Jaryn

Nemáš pravdu, to je hodně rozšířený omyl, že si na své zahradě můžeš dělat co chceš. Pokud je na tvou zahradu vidět, …… například nemůžeš …. ( zásah redakce: prosíme diskusi se slušnými výrazy, jinak bude diskusní příspěvek odmazán, děkuji za pochopení a dodržování )

Jaryn
8 měsíců před
Reply to  Jan Kocián

Nemáš pravdu v ničem ty. Opakuju, a bylo ti potvrzeno, že obec žádné pyroshow neplánuje a nikdy nedělala. Nepiš, co nemáš ověřené. Jinak samozřejmě, že si ani na vlastní zahradě nemůžeš dělat co chceš, co je proti zákonu nebo vyhlášce. Moudřejší jistě pochopili.

Admin
8 měsíců před
Reply to  Jan Kocián

Zdravím pane Kocián, jako starosta obce jsem rozhodl o zveřejnění výzvy v podobě dopisu pana ministra, tak jak bylo také tímto článkem realizováno. Dovolím si připomenout, že jeho výzva nemá nic společného s obecným rozhodnutím zda pyrotechnika ano či ne, pouze, vědom si oprávněné citlivosti části naší populace z důvodu střelby na univerzitě v Praze, dovolil si veřejnost požádat, ať pro letošek od vyžívání pyrotechniky upustí a to jak obce, tak i občané. A já jsem svým rozhodnutím našim občanům tuto výzvu zveřejněním předal. Jinak za obec Březolupy jsme nikdy žádný ohňostroj nerealizovali. Za mně osobně nemám pyrotechniku v oblibě… Číst vice »

Skip to content