Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sběrný dvůr a mobilní svoz tříděných odpadů – mimořádný provoz

Provoz ve sběrném dvoře po dobu platnosti mimořádných opatření.

Mobilní svoz papíru a plastu:

Do doby běžného znovuotevření sběrného dvoru bude svoz tříděného odpadu ( plasty a papír ) od vašich domů probíhat mimořádně co 14 dní a to v pátek v den svozu popelnic cca od  7:00 – 12:00 hod.

Pro zaručení načtení na vaše odpadové konto je nutno polepit váš odpad čárovým kódem, ruční vkládání čísla popisného opsáním z pytle nebude z preventivních důvodů před šířením koronaviru prováděno.

Pokud vám štítky s čárovým kódem došly či docházejí, napište si o jejich vytištění na obec@brezolupy.cz, matrika@brezolupy.cz nebo zavolejte na 572 580 116, doručíme vám je před prvním mimořádným vývozem ( tj. před pátkem 3.4.2020 ) do vaší schránky.

 

Omezený provoz sběrného dvora:

Do odvolání bude provoz sběrného dvoru omezen. Bude otevřeno v sobotu co 14 dní v běžný čas od 8:00 – 11:00 ( po pátečním vývozu popelnic, poprvé tedy 4.4.2020 ) pro neodkladné využití.

V omezeném provozu odevzdaný, v běžném provozu ekobody ceněný tříděný odpad, nebude na vaše odpadové účty zaznamenán a neobdržíte nový pytel výměnným způsobem.

 

Doporučujeme tedy plasty a papír odevzdávat v rámci mobilního svozu z před vašich domů, omezený provoz sběrného dvoru pak využít pouze v neodkladných případech pro odevzdaní ekobody neceněných komodit ( např. sklo, některý nebezpečný odpad, textil apod. ).

Počet osob pohybujících se ve sběrném dvoře bude omezen obsluhou, vozidla budou čekat na vpuštění do podzámčí na hlavní cestě.

 

 

Nastavit upozornění
Upozornit na
0 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Skip to content